Open air Groningen

Open Air Groningen is een open air cinema/podium op het water in de binnenstad van Groningen. Het behuist een projectie wand die ingezet kan worden tijdens het vertonen van films, een presentatie, theaterstuk of concert. Daarnaast heeft het ontwerp een aantal stadsbalkons die een mooi uitzicht geven op de Oosterkade. Het ontwerp heeft een tribune waarbij men de benen in het water kan laten, maar ook er kan ook overdekt van cultuur of het uitzicht genoten kan worden.

Open Air Groningen …

leent zich uitstekend om te dienen tijdens een van de vele theater en muziek festivals die jaarlijks in de binnenstad van Groningen plaats vinden.
Het ontwerp van Open Air Groningen is geinspireerd op het het ontwerp van een urinoir ontworpen door S.J. Bouma stadsarchitect van Groningen in de periode 1920 tot 1942. Dit urinior heeft ooit op de Oosterkade gestaan, maar heeft helaas de tijd niet overleefd.

Wil je mij aan het werk zien?

Heeft u een opdracht vanuit uw organisatie, of bent u particulier, dit kan zijn voor een festival, interieur, meubelontwerp, ruimtelijk ontwerp of publieke ruimte laat het mij weten middels een email. Misschien kunnen we iets moois voor elkaar betekenen.

Neem gerust contact op

Contactdata

Telefoon

+ 31 (0)6 25 24 50 59

E-mail

info@studioveltrop.com

Adres

Helperwest Singel 35a 
9721BB Groningen